Personvern
Ut vi går samler ikke inn personopplysninger.
Det du legger inn, som barnas navn, oppgaver, klokkeslett og avkrysninger, lagres bare på enhetene dine og i din egen iCloud.
iPhone, iPad og Apple TV snakker direkte med hverandre på hjemmenettet. Ingenting sendes til oss eller andre.
Appen har ingen konto, ingen reklame, ingen sporing og ingen analyseverktøy eller SDK-er fra tredjeparter.
Slett alt ved å åpne appen på iPhone eller iPad og velge Plan → Slett alle data. Det fjerner planen, avkrysningene og historikken fra iCloud og enhetene dine. Slett så appen.
Spørsmål? Send e-post til sverre.johansen@gmail.com.